Lifestyle

Favoriete concerten zomer 2019

Zoals jullie misschien al weten houd ik heel erg van muziek. Spotify is echt de must om me gewoon vrolijk te maken (in slechte buien), of de beste tip tegen verveling in bijvoorbeeld het vliegtuig. Toen ik laatst een mailtje kreeg van Spotify met aankomende concerten in Amsterdam dacht ik dat dat super leuk is om met jullie te delen. Dus stay tuned voor mijn muzieksmaak en artiesten.

Concert 1 : Suzan en Freek

Dit tweetal is bij mij pas dit jaar bekend geworden (wat ik zelf nog niet helemaal begrijp, want ze zijn echt GEWELDIG). Suzan en Freek maakte al enkele jaren Covers en plaatste die op Facebook (wat waarschijnlijk ook een reden was waarom ik ze niet kende). Toen ik op een dag de top 50 van Nederland aanklikte kwam ik ‘als het avond is van Suzan en Freek tegen’. Ik bleef het maar luisteren en het werd ook het lang mijn lievelingsliedje. ‘als het avond is’ heeft 3 weken lang op de nummer 1 gestaan van de top 50. Ongeveer een maand geleden is er een nieuw liedje uitgekomen (‘blauwe dag’). Wat nu al in de 9e positie van de top 50 staat.

 

Suzan en Freek treden dinsdag 27 augustus ’19 op op het Grote kerkplein, Zwolle (Nederland). De deuren gaan open om 19:30. De tickets kan je nog niet bestellen, maar je kan wel een melding krijgen van wanneer je de tickets kan bestellen.

black, white, Suzan en Freek, concert, girl, boy, duo

Concert 2: FOURCE

FOURCE is een band die bestaat uit 4 jongens genaamd Ian, Max, Niels en Jannes. Waarschijnlijk kennen de meeste mensen deze band van het Junior Songfestival die ze hebben gewonnen, daarna zijn ze 4e geworden op het euroviesie songfestival. Ze gaven 9 december 2018 hun 1e concert. FOURCE heeft in totaal 6 liedjes gemaakt, daarbij heeft FOURCE ook nog covers opgenomen en een titelsong gezongen.

Het concert van FOURCE vind plaats op zaterdag 14 september 2019 om 18:30. Het concert wordt gehouden in Amsterdam, de BOX (Amsterdam-west). Normale kaarten voor het concert kosten 28,50 euro per stuk (hier gaat 1 euro van naar het ‘rode kruis’). Een collector ticket kost 33,45 euro per stuk

FOURCE, fource, geel, yellow, boyband, jongens, max, ian, niels, jannes, adidas

Concert 3: Ariana Grande

Ik denk dat jullie Ariana Grande allemaal wel kennen. Ze kreeg vroeger vooral bekendheid door haar rol in de serie Victorious, hier speelde ze Cat Valentine. In 2013 heeft ze haar eerste album uitgebracht (‘Yours Truly’).

Het concert van Ariana vindt plaats op vrijdag 32 augustus 2019 (20:00) in de Ziggo Dome (Amsterdam). De prijzen verschillen van 50 euro – 100 euro.

Ariana Grande maakt met haar album Sweetener een word- tour en komt daarmee ook langs Amsterdam.

Ariana grande, dog, queen, crown, eyeliner

Dit zijn de aankomende concerten dichtbij Amsterdam. Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden, laat zeker een reactie achter en tot het volgende artikel.

Dit vind je mischien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.