fashion Inspiratie Uncategorized

Neon trend

De laatste tijd zie je de ‘neon trend’ heel veel voorbijkomen. De neon kleuren bestaan vooral uit: felroze, fel groen, felgeel en feloranje. In dit bericht laat ik jullie zien hoe ik de neon trend zou combineren.

neon, felroze, sailor hat, sneakers, marc jacob, earing hoops

Hierboven zie je de look die ik heb gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om 1 neon item erin te doen, dit heb ik gedaan omdat anders de look heel heftig zou worden.

Het shirt: 

Het shirt is felroze wat heel leuk is bij deze outfit, omdat er een item is dat er uitspringt.

Het Rokje:

Het rokje heb ik basic gehouden zodat het goed past bij het shirt. Het leuke aan dit rokje vind ik dat hij een patroontje heeft (kleine rondjes), en dat maakt het rokje tocht net iets leuker dan alleen maar zwart.

De schoenen:

De schoenen zijn wit waardoor ze basic zijn. Het leuke aan deze schoenen is dat ze toch een ander model hebben dat normale sneakers, en dat de sneakers iets hoger zijn wat weer past bij het rokje dat iets korter is. Een klein detail dat ook leuk is, is dat op de veters zwarte letters staan, dat weer past bij het zwarte rokje.

Sailor hat:

Ik vind dit soort hoeden altijd super leuk bij rokjes staan, en omdat deze hoed zwart is past die ook weer goed bij het rokje en shirt.

Marc Jacobs lipgloss:

Deze kleur vind ik echt helemaal geweldig, de kleur is heel erg neutraal waardoor het bij heel veel items past.

Dit was mijn neon look, ik hoop dat jullie deze look leuk vonden. Als jullie meer looks van mij willen zien moet je me volgen op shoplook.

Laat me weten of je het leuk vond of dat ik vaker looks moet maken.

xxx Véronique

Check ook: ‘Red outfit

Dit vind je mischien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.